SOUS VIDE KÜPSETAJAD
Sous – Vide küpsetajad
Sous Vide süsteem on meisterkokkade salarelv tänapäevases trendikas restoranis. Sous – Vide tähendab prantsuse keeles ” vaakumis”. Kasutatakse ka väljendit Low & Slow. Ühesõnaga vaakumpakendatud toitu küpsetatakse täpselt reguleeritud konstantse temperatuuriga vesivannis.
Madalal temperatuuril küpsetamist kirjeldas esmakordselt krahv Rumford Benjamin Thompson 1799. aastal. Ta kasutas oma katsetes soojusülekandeainena õhku, küpsetades liha masinas, mille ta oli loonud kartuli kuivatamiseks. Thompsoni sõnul oli liha : ” Mitte lihtsalt söödav, vaid ka suurepäraselt küpsenud ja maitses hea.”
Prantsusmaal võttis Sous-Vide meetodi kasutusele peakokk Georges Pralus 1974.aastal restoranis Troisgros Roanne `is, Prantsusmaal. Ta avastas, et kui foie gras sellisel viisil küpsetati, säilitas see oma esialgse välimuse, ei kaotanud liigset rasva ja oli parema tekstuuriga.
Showing all 4 results
-
SOUS VIDE Smart Vide 5 tsirkulaator
€1,416.00 sis. KMKuumakse al. €46.36This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -
SOUS VIDE Smart Vide 7 tsirkulaator
€1,800.00 sis. KMKuumakse al. €58.81This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -
SOUS-VIDE Smart Vide 9 tsirkulaator
€2,268.00 sis. KMKuumakse al. €74.09This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page -
ALLAHINDLUS!
TSIRKULAATOR SOUS VIDE 2.0
€307.50Original price was: €307.50.€253.50Current price is: €253.50. sis. KMKuumakse al. €10.26This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page