KUUMSEADMED
Kuumaseadmed väikestesse ja suurtesse köökidesse.
Kuumseadmed leiad kõik miaviagastro e-poest. Kui ei leia, anna palun teada ja otsime Sulle sobiva toote.
Siit leiavad vajalikud kuumseadmed enda kööki nii hobikokad, kui Horeca suurköökide peakokad, samuti tänavatoitu valmistavad kokad. Valikus on erinevate mõõtmetega ja võimsustega seadmeid.
Ahjud – meie poest leiad turboahjud, konvektsioonahjud, aurukonvektsioonahjud, elektrilised kombiahjud, konvektsioon-küpsetusahjud, kondiitriahjud, kergituskapid, pitsaahjud, mikrolaineahjud.
Grillid – kontaktgrillid, plaatgrillid, laavagrillid, gaasigrillid, kebab grillid, grill salamandrid, kvartsgrillid, rullgrillid
Väiksesed elektrilised seadmed – viinerisoojendajad, rösterid, konveier – rösterid, riisikeetjad, Sous – Vide seadmed
Küpsetusmasinad – Belgia ja Brüsseli vahvliküpsetajad, pannkoogiküpsetajad, popkornimasinad, suhkruvatimasinad
Fritüürid – ühe ja kahe korviga fritüürid, 4L, 6 L ja 8 L anumatega fritüürid
Pliidid – induktsioonpliidid, elektripliidid, gaasipliidid, gaasipliit elektrilise konvektsioonahju ja grilliga, väikesed lauapealsed induktsioonpliidid, wok-pliidid.
Kuumtöötlus on igas köögis olulisel kohal, pole vahet, kas soojendad toitu mikrolaineahjus, küpsetad roogasid aeglaselt Sous Vide meetodil, või kasutad toidukuivatit.
Toidukuivati, toidukuivataja ehk dehüdraator aitab Sind töödelda ja seejuures ka säilitada toiduaineid parimal viisil. Toidu kuivatamise käigus aurustub vesi toiduainestest välja ja aurustunud vee arvelt muutuvad saadused väikeseks, kuid säilitavad väärtuslikud toitained ja vitamiinid.
Sous-Vide – meisterkokkade salarelv trendikas restoranis. Sous – Vide tähendab prantsuse keeles ” vaakumis”. Kasutatakse ka väljendit Low & Slow. Ühesõnaga vaakumpakendatud toitu küpsetatakse täpselt reguleeritud konstantse temperatuuriga vesivannis.
Tooteid on palju, vaata ka Hendi tootekataloogi ja vali sobiv välja! Küsi ka julgelt nõu ja soovitusi. KONTAKT