Kirjeldus
Pitsapress teeb pitsameistri elu lihtsamaks, mugavamaks ja kiiremaks. Pane pitsapress enda jaoks teenima – Tööjõud on kallis!
- Pitsapõhjade vormimiseks maksimaalse läbimõõduga ø33 cm
2. Ülemise ja alumise plaadi sõltumatud töötemperatuuri seadistused
3. Maksimaalne taigna kaal enne lahtirullimist: 250-270 g
4. 2 sõltumatut digitaalset temperatuurinäidikut ja märgutuled pressi töö jälgimiseksProfessionaalne varustus toorpitsaapõhjade vormimiseks.
Press on loodud suure hulga pizzapõhjade ettevalmistamiseks vähese vaevaga.
Korpus ja plaadid on valmistatud roostevabast terasest.
Kroomitud plaadid.
Plaatide vahe: maksimaalselt 110-115 mm.
Sõltumatud temperatuuri seadistused ülemisele ja alumisele plaadile koos eraldiseisvate digitaalsete ekraanide ja indikaatortulukestega.
Pizzapõhja paksuse lihtne reguleerimine hoova abil.
Liikuv kaitse ohutuks taina töötlemiseks.
Valgustus mõlemal pool plaate, et lihtsustada pressimisprotsessi jälgimist.
Tainapressimise aja reguleerimine.
Plaatide maksimaalne kütte temperatuur: 170°C.
Võimsus: umbes 360 pizzapõhja tunnis.
Toorpizzapõhjade vormimiseks maksimaalse läbimõõduga ø33 cm.
Maksimaalne tainakaal enne lahtirullimist: 250-270 g.
Netokaal: 121 kg.Prismafood, 400V/4750W, 470x660x(H)825mm
Võimsus (sisend) (W): 4750
Programmeeritav: Ei
Juhtpaneel: Analoog
Pakendatud kogus: 1
Sisemine laius (mm): 330
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.