Kirjeldus
HENDI -VALTSITUD TERASEST UNIVERSAALNE PANN SARJAST ” PROFI LINE” ø 25 cm
Köögimeistrite lemmikpann!
Kokka nagu tõeline proff! Pann sobib nii profesionaalsetele kokkadele ning kodus kokkamiseks. Pann on raske ja küpsetab hästi. Pannil on pikk käepide ning mis peamine, panni võib ahju panna.
- Traditsioonilised, valtsitud terasest valmistatud pannid
- Köögimeistrite tõeline lemmik!
- Lihtsus, kvaliteet, soliidsus ja universaalsed kasutusvõimalused – need on omadused, mida hindavad kõrgelt kõigi põlvkondade professionaalsed kokad ja ka hobi- ning kodukokad
Tehnilised näitajad:
Mõõdud: ø 250 x 50 ( h ) mm
Paksus: 3 mm
Põhja diameeter: ø 190 mm
” PROFI LINE ” valtsitud terasest universaalsed
pannid on saadaval diameetriga 20 cm | 24 cm | 25 cm | 28 cm | 30 cm |32 cm | 37 cm
NB! ENNE ESIMEST KASUTAMIST
Tegevus 1 Kuumutage pannil õli. Visake pannile kartulikoored ning korralikus koguses soola. Praadige mõned minutid.
Tegevus 2 Hõõruge pann majapidamispaberiga ettevaatlikult saadud seguga seestpoolt üle.
Tegevus 3 Pärast põhjalikku ülehõõrumist tühjendage pann, pannile jäävad kartulikooretükid.
Tegevus 4 Puistake pannile uuesti korralik kogus soola ja hõõruge veelkord majapidamispaberiga üle, et eemaldada kartulikoorte jäägid. Tähelepanu! Ärge tehke seda sisselülitatud pliid kohal!
Tegevus 5 Puhastage pann määrdunud soolast, pühkige põhjalikult puhtaks ja valage uuesti pannile väike kogus õli.
Tegevus 6 Hajutage õli puhta majapidamispaberiga, pann on toiduvalmistamiseks valmis.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.